Ponedeljak, Oktobar 25, 2010

Filmski program za 25.10.2010.

Za danas imamo veliki broj dobrih filmova na TV-u od kojih vam ja preporučujem da pogledate sledeće :

  *Telefonska govornica (Phone Boots), 22:00, AVALA - Šta da radite kada čujete da zvoni u telefonskoj govornici? Znate da je broj pogrešan, ali vas instinkt tera da podignete slušalicu. Kada Stju Šepard (Kolin Farel) podigne slušalicu, biva uvučen u uvrnutu igru. Glas sa druge strane (Kifer Saderland) kaže mu da će umreti ako prekine vezu.

Žanr: triler/drama   Trajanje: 81 min

Uloge: Colin Farrell. Forest Whitaker, Katie Holmes

  * Lajanje na zvezde (Barking on stars), 21:00 CINEMANIA - Radnja filma „Lajanje na zvezde“ odvija se u malom gradu u provinciji 1963. godine. Junaci ove duhovite priče su nastavnici jedne provincijske gimnazije i odeljenje IV-2. Njihove dogodovštine su prepoznatljivi i bliski svakom ko ima predstavu o srednjoškolskom životu a opet su veoma lični.

Žanr: Komedija    Trajanje: 95 min

Uloge: Dragan Mićanović, Nataša Tapušković, Nikola Simic, Velimir Bata Živojinović

  * Ubistvo iz zabave (Murder for fun), 01:00, PINK - O ubistvu osobe jedna novinarka zna i više nego što bi trebalo.Sve ukazuje da je ubistvo počinio poznati milioner, ali joj niko ne veruje.

Žanr: Triler       Trajanje: 88 min

Uloge: Patrick Harison, Alisa Jenkins

 Sve sto vam je potrebno za dobar provod danas je da, kupite kokice, pozovet društvo, uvalite se u fotelju i uzivate...Prijatan dan...Wink

 

 
  
  
 

 

 

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me