Ponedeljak, Novembar 15, 2010

Najbolji domaci film svih vremena (when I grow up, i'll be a kangaroo)

Srpski film iz 2004.godine u kome glavne uloge tumace Sergej Trifunovic, Marija Karan, Boris Milivojevic, Gordan Kicic, Lazar Strugar, Miodrag Fisekovic i Nikola Vujovic.

Film se odvija u tri price. Prva govori o Braci (Sergej T.), mladom studentu filma i fotomontaze koji pokusava da smuva lepu manekenku Iris (Marija K.) Totalno su razliciti i zive u razlicitim svetovima, ali se trude da to jedno drugome ne pokazu. U drugoj, najbolji drugari, Duje (Nikola V.) i Somi (Boris Milivojevic) bolesno prate kladionicu, a mec koji im predstavlja praznik fudbala je mec izmedju Mancester Junajteda i Istvica. Kladili su se na Istvic, jer za njega brani njihov drugar iz detinjstva koga zovu Kengur (Nikola Djuricko). Radnja trece price se odvija na krovu jednog od solitera na Vozdovcu, gde je inace i snimljen ceo film. Tu Avaks (Lazar S.) i Hibrid (Milorad F.) prosto receno, kradu Bogu dane i cekaju da im se zivot sam od sebe promeni.   

aaas

Mnogo lud film, moj omiljeni domaci film. Poznajem atmosferu iz kladionice, ista je kao ova u filmu, zato je film posebno drag. :))

 

ahahah [Odgovori]

Najjaci film !!!!

Banjaluka oces da kupis merac za pritisak? Ma boli me k za pritisak, ja sam zemlju izgubio :D
Ako ovo ode u gornji levi, ti ides u donji Urgentni :D
Ma k 5 posto, 3 posto i cao !!

Pa sta je onda Danska mamu joj jebem :D

Comment by vujke90 (11/15/2010 02:37)

[Odgovori]

nase gore liiisssttt :D
jebavi vas kvima uvedjaji :)))

Comment by milosgrujicic (11/15/2010 02:43)

pozzz [Odgovori]

Clanak je super,film je fantastican gledao sam ga 100 puta,a i dobar sam prijatelj sa onim likom sto glumi Hibrida u filmu

Comment by Mitrovic Nikola (11/15/2010 15:53)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me